Polițist din Strășeni cercetat penal. Ar fi cerut mită de la un șofer pentru a-i înmatricula mașina, însă a ajuns pe mâna CNA
Full Article 1 minutes read

Polițist din Strășeni cercetat penal. Ar fi cerut mită de la un șofer pentru a-i înmatricula mașina, însă a ajuns pe mâna CNA

Un angajat al Inspectoratului de Poliție Strășeni este cercetat pentru trafic de influență de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA), după ce a fost denunțat de un cetățean la Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne. Potrivit denunțătorului, polițistul ar fi pretins de la el mijloace financiare în schimbul influențării unor funcționari ai Agenției Servicii Publice pentru a reînmatricula un mijloc de transport. Informațiile au fost confirmate de CNA, într-un comunicat din 5 ianuarie.

Pe marginea informațiilor denunțătorului, CNA a  pornit o cauză penală pentru trafic de influență și a efectuat astăzi percheziții la domiciliul și în automobilul bănuitului în vederea acumulării materialului probator pentru cauza din gestiune. De la fața locului au fost ridicați bani, copiile actelor necesare pentru reînmatricularea mijlocului de transport și telefonul mobil al bănuitului.

În prezent, polițistul este cercetat în stare de libertate, iar urmărirea penală se desfășoară sub conducerea procesuală a Procuraturii municipiului Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: