Poșta Moldovei are un nou conducător. Cine este Violeta Cojocaru
Full Article 2 minutes read

Poșta Moldovei are un nou conducător. Cine este Violeta Cojocaru

Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” are un nou șef, după ce Roman Cojuhari a fost numit director al Agenției Proprietății Publice (APP). Instituția va fi condusă de Violeta Cojocaru, anunță, într-o notă informativă emisă, Poșta Moldovei.  

„Accept cu responsabilitate și onoare noua mea funcție. Am lucrat cot la cot cu Roman Cojuhari și echipa Poștei Moldovei pentru a transforma această instituție într-un partener de business de încredere, și sunt convinsă că vom continua pe acest drum. Sunt ferm convinsă că putem face ca Poșta Moldovei să fie la fel de bună ca partenerii noștri europeni și conștientizez cât efort și dedicație va implica atingerea acestui obiectiv”, anunță noul director interimar al instituției, Violeta Cojocaru.

Cojocaru spune că se angajează, alături de echipa sa, să lege performanța instituțională de remunerarea angajaților. Mai mult, Violeta Cojocaru dă asigurări că bunăstarea și dezvoltarea personală a angajaților Poștei Moldovei va deveni o prioritate a conducerii instituției.

„Vom încuraja o cultură în care munca asiduă, inovarea și contribuția personală sunt apreciate și recompensate”, a conchis Cojocaru.

Violeta Lazarenco-Cojocaru a fost numită vice-director al Poștei Moldova în 2021. Anterior, ea a ocupat mai multe funcții manageriale și juridice în instituții și întreprinderi de stat.

Amintim că consilierul PAS din CMC Roman Cojuhari a renunțat la șefia Poșta Moldovei, după ce a acceptat să vină la șefia Agenției Proprietății Publice (APP). O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței Guvernului din 28 iunie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: