Prezentator BBC, acuzat că a plătit un minor pentru a-i trimite poze intime. I-a fost suspendată activitatea 
Full Article 2 minutes read

Prezentator BBC, acuzat că a plătit un minor pentru a-i trimite poze intime. I-a fost suspendată activitatea 

BBC a anunțat că un prezentator, acuzat că a plătit unui adolescent pentru a-i trimite fotografii cu caracter sexual, a fost scos de pe post. Reprezentanții BBC au declarat că fac tot posibilul pentru a stabili cât mai curând faptele în legătură cu acuzațiile aduse bărbatului, al cărui nume nu a fost dezvăluit. 

Acuzațiile la adresa prezentatorului BBC au fost făcute încă în mai, dar anunțate publice – vineri, de publicația britanică Sun, care a vorbit cu mama adolescentului.

Ziarul a scris că prezentatorul, timp de trei ani, a plătit adolescentului pentru fotografii intime. A plătit în total 35 000 de lire sterline (40.929,00 EUR), scrie bbc.com.

Potrivit Sun, plățile au început când tânărul avea 17 ani, acum are 20. Mama acestuia a spus că băiatul a fost de acord cu oferta pentru că era dependent de droguri și avea nevoie de bani pentru a le cumpăra.

În articolul Sun se menționează că familia a fost tristă să afle că prezentatorul a rămas pe post după ce s-au plâns administrației BBC pe 19 mai.

Într-o reacție la publicația Sun, reprezentanții BBC au declarat că fac tot posibilul pentru a stabili toate faptele cât mai repede posibil.

„BBC a primit plângerea în mai. Joi au fost făcute noi acuzații după care noi, fără a opri ancheta internă, am luat legătura cu autoritățile competente. (…) Confirmăm că angajatul, bărbat, a fost suspendat de la muncă. Credem că vom putea oferi informații suplimentare în zilele următoare”, se arată în declarația BBC.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: