Prim-ministra Italiei, păcălită de umoriștii ruși Vovan și Lexus. A spus ce crede, de fapt, despre războiul din Ucraina
Full Article 1 minutes read

Prim-ministra Italiei, păcălită de umoriștii ruși Vovan și Lexus. A spus ce crede, de fapt, despre războiul din Ucraina

Prim-ministra Italiei, Giorgia Meloni, a căzut în plasa umoriștilor ruși Vovan şi Lexus, cunoscuți pentru farsele făcute mai multor oficiali europeni de rang înalt. Aceștia au făcut-o să spună, într-o convorbire telefonică în care s-au dat drept un oficial african, ce crede de fapt despre războiul din Ucraina. Guvernul Italiei a recunoscut că Meloni a căzut în plasa farsorilor pro-Kremlin, scrie BBC.

În timpul farsei, unul dintre farsorii ruși s-a prezentat drept un diplomat african, iar Meloni, într-o conversație confidențială, i-a recunoscut că războiul din Ucraina, care în opinia ei va dura încă mulți ani, a obosit foarte mult pe toată lumea.

Premierul a mai afirmat că se apropie momentul în care va fi necesar să se caute o ieșire din această situație, dar a subliniat că o astfel de ieșire trebuie să fie acceptabilă de ambele părți și să nu încalce dreptul internațional.

Giorgia Meloni a mai spus că are câteva idei în acest sens, dar așteaptă momentul potrivit pentru a le exprima. Totodată, ea a reiterat că sprijină Ucraina în războiul împotriva agresiunii ruse.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: