Prim-ministrul Armeniei a fost testat pozitiv cu COVID-19. S-au infectat și membrii familiei sale
Full Article 2 minutes read

Prim-ministrul Armeniei a fost testat pozitiv cu COVID-19. S-au infectat și membrii familiei sale

Premierul Armeniei Nicol Pașinean s-a infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de către acesta, pe pagina sa de Facebook, scrie BBC pe 1 iunie.

Pașinean a publicat o înregistrare video în cadrul căreia explică că nu a avut niciun simptom, însă a decis să se testeze, pentru că plănuia să întreprindă o vizită într-o cazarmă.

Acesta a precizat că întreaga sa familie a fost testată pozitiv cu COVID-19, însă niciunul dintre ei nu are simptome caracteristice și nici măcar febră.

„În prezent, ne-am autoizolat, voi lucra de acasă. Am toate condițiile necesare”, a subliniat șeful executivului armean.

Pașinean a presupus că a contractat noul coronavirus de la un chelner.

„Am observat că lucra fără mănuși, i-am făcut observație. A fost testat pozitiv și el”, a relatat prim-ministrul Armeniei.

Potrivit bilanțului oficial, în prezent, în Armenia sunt înregistrate 9 282 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Precizăm că, anterior, au fost testați pozitiv cu COVID-19 premierul Rusiei, Mihail Mișustin, premierul Marii Britanii, Boris Johnson și moștenitorul tronului Marii Britanii, prințul Charles.

De asemenea, a fost testat pozitiv și spitalizat secretarul de presă al președintelui Rusiei. Dmitrii Peskov a fost deja externat.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: