Purtătoarea de cuvânt a lui Navalnîi: „Avionul cu Aleksei la bord a decolat spre Berlin”
Full Article 1 minutes read

Purtătoarea de cuvânt a lui Navalnîi: „Avionul cu Aleksei la bord a decolat spre Berlin”

O echipă medicală germană l-a preluat pe Aleksei Navalnîi de la spitalul din Omsk. Politicianul este transportat la un spital din Berlin. Despre acest lucru a anunțat Kira Iarmiș, purtătoarea de cuvânt a lui Navalnîi.

„Avionul cu Aleksei la bord a decolat spre Berlin. Multe mulţumiri tuturor pentru sprijinul acordat. Lupta pentru viaţa şi sănătatea lui Aleksei abia a început şi mai sunt multe încercări de trecut, însă acum cel puţin a fost făcut primul pas”, a scris Kira Iarmîş pe Twitter.

Precizăm că pe 20 august, politicianul rus de opoziție, Aleksei Navalnîi, a fost internat la un spital din Omsk. Purtătoarea sa de cuvânt a declarat că aceasta ar fi fost otrăvit. Ulterior, poliția a anunțat că a depistat o substanță toxică în organismul lui Navalnîi, informație care apoi a fost contrazisă de medicii din Omsk.

Inițial, medicii nu au permis ca politicianul să fie transportat în Germania din cauza că se află în stare gravă. Însă, în seara zilei de 21 august, aceștia și-a schimbat opinia și au permis ca Navalnîi să fie trimis în Berlin.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: