Rămâne deputat sau devine consilier municipal? Lilian Carp: „Încă mă gândesc ce decizie să iau”
Full Article 2 minutes read

Rămâne deputat sau devine consilier municipal? Lilian Carp: „Încă mă gândesc ce decizie să iau”

Lilian Carp, ex-candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău, va anunța în data de 15 decembrie dacă devine consilier municipal sau rămâne deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Declarația a fost făcută, pe 4 decembrie, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Parlamentarul Lilian Carp, care a fost candidatul PAS la funcția de primar al capitalei și cap de listă al formațiunii la funcția de consilier al municipiului Chișinău, încă nu a decis dacă își va continua cariera politică în Parlament sau va renunța la funcția de deputat în favoarea celei de consilier.

Pe data de 15 voi face o declarație, eu încă mă gândesc ce decizie să iau. Și atunci voi face declarația, am spus-o și la alte televiziuni. Pe data de 15 voi face anunțul. Nu există a treia opțiune”, a declarat Carp.

Amintim că Ion Ceban a câștigat din primul tur alegerile din mun. Chișinău, obținând al doilea mandat. Ceban a adunat peste 50% din voturi. Pe locul doi s-a clasat Lilian Carp, pentru care au votat circa 28% dintre alegători.

Partidul lui Ceban – Mișcarea Alternativa Națională (MAN) și PAS au obținut câte 20 de mandate de consilieri municipali.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: