Reacția Rusiei la exploziile din Crimeea. Ministerul Apărării spune care sunt pagubele
Full Article 1 minutes read

Reacția Rusiei la exploziile din Crimeea. Ministerul Apărării spune care sunt pagubele

Ministerul Apărării al Federației Ruse consideră exploziile la un depozit de muniții din districtul Djankoi din Crimeea ca fiind un sabotaj, transmite Interfax.

„În dimineața zilei de 16 august, în urma unui sabotaj, un depozit militar din apropierea satului Djankoi a fost avariat. Au fost avariate linii electrice, o centrală electrică, o cale ferată, precum și o serie de clădiri rezidențiale. Nu există victime în stare gravă”, a spus Ministerul Apărării.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Comandamentului Forțelor Aeriene din Ucraina a declarat că țara este „mulțumită” de exploziile de astăzi din Crimeea ocupată, dar că Rusia este responsabilă. Iurii Ignat a spus că de vină este eșecul Rusiei de a „respecta măsurile de precauție împotriva incendiilor”, scrie BBC.

În dimineața zilei de 16 august, în nordul Crimeei, la un depozit de muniții au avut loc o serie de explozii. Șeful Crimeei, Serghei Aksyonov, a declarat că doi locuitori ai localității au fost răniți. În același timp, o stație de transformare a luat foc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: