Record de precipitații în Moldova: Luna aprilie, cea mai ploioasă din toată perioada observațiilor meteorologice
Full Article 40 second read

Record de precipitații în Moldova: Luna aprilie, cea mai ploioasă din toată perioada observațiilor meteorologice

Record de ploi în Republica Moldova, în luna aprilie. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cantitatea precipitațiilor a atins, în această perioadă, 120-175 mm, ceea ce reprezintă 280-390% din norma lunară.

„În luna aprilie, cantitatea lunară a precipitațiilor pe 65% din teritoriul țării a atins 120-175 mm. Fenomenul se atestă pentru prima dată din toată perioada de observații meteorologice”, anunță SHS.

Menționăm că, potrivit meteorologilor, în următoarele zile vremea se va încălzi ușor. Precipitații în general nu se prevăd, însă la nord ar putea ploua slab. Temperatura minimă a aerului noaptea se va situa între +4..+9ºC, iar maxima zilei va urca până la +16…+21ºC.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: