Regiunea ucraineană Poltava, atacată cu rachete: Mai mulți oameni au murit, au fost răniți sau au fost dat dispăruți
Full Article 1 minutes read

Regiunea ucraineană Poltava, atacată cu rachete: Mai mulți oameni au murit, au fost răniți sau au fost dat dispăruți

Două persoane au fost ucise, două au fost rănite și alte două sunt considerate dispărute, în urma unui atac cu rachete asupra unei instalații industriale din regiunea ucraineană Poltava, în noaptea de 28 august, scrie Ukrainskaia Pravda. Autoritățile ucrainene susțin că atacul a fost coordonat de forțele armate ale Rusiei. Moscova nu a comentat, deocamdată, acuzațiile.

„În urma unui atac inamic, două persoane au fost ucise, două persoane au fost duse la spital cu răni ușoare. Locul aflării altor două persoane rămâne, deocamdată, neidentificat”, a declarat șeful Administrației Militare Regionale Poltava, Dmitri Lunin.

Potrivit oficialului ucrainean, racheta a lovit o instalație industrială civilă din regiunea Poltava. Eforturile de căutare a victimelor și de îndepărtare a resturilor rezultate în urma atacului continuă la locul impactului.

În noaptea de 28 august, Forțele Aeriene ale Ucrainei au avertizat despre posibile atacuri cu rachete asupra capitalei Kiev și o serie de regiuni ale Ucrainei. Kievul raportează că a reușit să distrugă 4 din cele 6 rachete pe care Rusia le-a lansat asupra Ucrainei în noaptea de 28 august.

Regiunea ucraineană Poltava, atacată cu rachete: Mai mulți oameni au murit, au fost răniți sau au fost dat dispăruți

pravda.com.ua


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: