Relansează-ți afacerea cu Linia de Credit Rapid IMM de la Victoriabank

Ai nevoie de bani pentru a-ți relansa activitatea? Ai deficit temporar de capital de lucru? Dorești să subvenționezi dobânda prin proiectul Guvernamental de susținere a activității de întreprinzător? Victoriabank îți oferă soluția – Linia de Credit Rapid IMM pentru relansarea activității.

De ce să-ți relansezi afacerea anume cu Victoriabank?

Pentru că doar la noi găsești o linie de credit Revolving pentru IMM, ceea ce înseamnă un credit a cărui sumă maximă disponibilă scade pe măsura ce utilizezi banii și crește odată cu rambursările efectuate (revenind până la limita inițială), manevrând astfel liber cu resursele creditare în dependență de necesitățile sezoniere și disponibilitățile bănești. În plus, Victoriabank îți va analiza cererea rapid, iar doar în 3 zile vei avea răspunsul băncii la solicitare.

Începând cu 28.05.2020 solicită un credit rapid IMM pentru relansare activității, de până la 1 000 000 MDL pentru o perioadă de maxim 12 luni, iar noi îți oferim:

  • Răspuns rapid la solicitare;
  • Satisfacem nevoile de finanțare;
  • Oferim susținerea necesară pentru a ieși din criză.

Pentru a beneficia de Linia de Credit Rapid IMM este important să îndeplinești următoarele condiții:

  • Să ai o firmă ce funcționează cel puțin 24 de luni;
  • Compania să fie stabilă financiar;
  • Să desfășori activitatea pe teritoriul Republicii Moldova.

Poți aplica rapid, urmând pașii simpli:

  • Depui cerere de credit la orice Sucursală Victoriabank
  • Prezinți aprobarea legal/ constitutivă privind contractarea creditului și persoanele împuternicite să angajeze societatea;
  • Prezinți copia ultimelor 2 bilanțuri contabile anuale și copia ultimului trimestru încheiat.

Te așteptăm la orice unitate Victoriabank, ca să-ți relansezi rapid afacerea, cu suportul nostru!

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

(VIDEO) Dodon și Vlah țintesc puterea/ Nesterovschi a fugit în Rusia?/ Morari și Tarlev, alături de Ceban?

Cele mai importante știri din Moldova și din lume în noua ediție NewsMaker!
Subiectele ediției:
— Carp: deputații fugari Nesterovschi și Lozovan au părăsit Moldova
— Comisia Europeană, despre interdicția Schengen aplicată lui Ceban
— Sunau în numele băncii și furau banii de pe conturi
— Viitorii deputați, îndemnați să mențină cursul european al țării
— Repetă vizita: Dodon, Vlah și Tarlev, din nou în Rusia
— Final de mandat: deputații evită să-și dea note, preferă verdictul cetățenilor
Abonați-vă la NewsMaker – cele mai actuale știri fără cenzură.
Nu uitați să apăsați pe clopoțel pentru a nu rata noile ediții: zilnic, la 15:00 și 19:00, de luni până vineri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

The Moscow Times

Olanda: un rus, condamnat pentru transmiterea tehnologiilor de producție a cipurilor către Rusia

Un tribunal din Rotterdam l-a condamnat pe cetățeanul rus Gherman Aksenov, în vârstă de 43 de ani, pentru încălcarea sancțiunilor UE și furtul de informații tehnice, pe care le-a transmis serviciilor de informații ale Federației Ruse. Acesta a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare.

Între 2015 și 2024, cetățeanul rus a lucrat în companii olandeze din industria semiconductoarelor, precum ASML (lider mondial în producția de echipamente pentru fabricarea microcipurilor) și NXP Semiconductors (furnizor de componente semiconductoare). El a oferit Rusiei „asistență tehnică”, transmițând fișiere care conțineau informații despre configurarea liniilor de producție pentru fabricarea microcipurilor, potrivit Bloomberg, care citează decizia instanței: „Astfel de acțiuni pot contribui la consolidarea potențialului militar sau strategic al Rusiei, ceea ce atrage consecințe [negative] pentru Ucraina și afectează indirect securitatea și stabilitatea internațională”.

Totodată, Aksenov a încălcat sancțiunile impuse de Uniunea Europeană în 2014, ca răspuns la anexarea peninsulei ucrainene Crimeea de către Rusia, sancțiuni care au fost extinse după invazia rusă în Ucraina în 2022. Acestea interzic furnizarea de „asistență tehnică” Rusiei și transmiterea de tehnologii similare care pot fi utilizate în producția de armament, a subliniat instanța.

Aksenov a copiat fișierele de pe serverele ASML și NXP pe un stick USB și pe un hard disk, pe care trebuia să le predea unui ofițer FSB la Moscova, a declarat procurorul în timpul audierilor. Acesta a cerut o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru inculpat, însă instanța a redus sentința cu un an, deoarece nu s-a putut stabili dacă Aksenov a fost plătit pentru acțiunile sale, notează Reuters.

Aksenov nu și-a recunoscut vina, susținând că a păstrat fișierele în scopuri profesionale.

Ajutorul Chișinăului, motiv de pedeapsă la Tiraspol? Reacția Biroului de Reintegrare după apelul unei organizații adresat Kremlinului

Autoritățile de la Chișinău au oferit în repetate rânduri sprijin locuitorilor din stânga Nistrului, în contextul crizei economice din regiune, însă administrația de la Tiraspol a refuzat ajutorul și a impus sancțiuni cetățenilor care colaborează cu autoritățile constituționale sau acceptă asistența oferită — a precizat Biroul politici de reintegrare pentru NM. Declarația vine în urma apelului lansat de Uniunea Cazacilor din Rusia către autoritățile ruse, în care organizația pro-Kremlin solicită sprijin politic, umanitar, financiar și „de altă natură” pentru Tiraspol.

„Chișinăul în repetate rânduri a propus și a reiterat disponibilitatea de a interveni cu diferite forme de asistență pentru persoanele din regiune aflate dificultate. Tiraspolul nu doar că a refuzat această asistență, ci și a stabilit forme de pedepsire a cetățenilor pentru cooperarea cu autoritățile constituționale sau acceptarea ajutoarelor oferite pe malul stâng al Nistrului. Din aceste considerente, asistența poate fi oferită și se acordă doar în perimetrul controlat de autoritățile Republicii Moldova (ajutoare materiale, asistență medicală, protecție socială, angajarea în câmpul muncii, continuarea procesului educațional, documentarea cu acte de model național etc.).

De asemenea, pentru depășirea crizei economice din regiune rămâne disponibilă asistența financiară propusă de Republica Moldova în comun cu Uniunea Europeană, iar pentru aceasta Tiraspolul este necesar să marcheze progrese reale în unele domenii, în special în îmbunătățirea situației drepturilor omului, inclusiv în eliminarea barierelor artificiale în calea liberei circulații”,
au precizat reprezentanții Biroului de Reintegrare pentru NM.

Precizăm că Uniunea Cazacilor din Rusia – o organizație cu sprijin oficial, care acționează pentru promovarea ideologiei naționaliste ruse și extinderea influenței Kremlinului, inclusiv în regiuni precum Transnistria, Donbas și Crimeea –  a adresat recent un apel deschis conducerii Federației Ruse. Aceasta cere, printre altele, un mecanism simplificat de obținere a cetățeniei ruse pentru locuitorii din stânga Nistrului și prin care acuză Chișinăul că ar exercita „presiuni sistematice” asupra regiunii.

Într-o declarație publică, Partidul Liberal a condamnat, pe 11 iulie, apelul lansat de organizația rusă și a calificat demersul acesteia „drept o ingerință directă în afacerile interne ale Republicii Moldova și o nouă tentativă de destabilizare a situației în regiune”.

PL a reafirmat, în acest context, sprijinul pentru integritatea teritorială a Republicii Moldova, retragerea completă a trupelor ruse din stânga Nistrului, consolidarea parteneriatului strategic cu România și aderarea țării la UE și NATO: „Cazacii lui Putin pot bate tobele războiului cât vor. Republica Moldova nu va fi niciodată gubernie rusească. Republica Moldova se va uni cu Țara-Mamă România”.

***

Regiunea transnistreană a rămas fără gaz rusesc, livrat anterior la un preț preferențial, începând cu 1 ianuarie 2025. După decizia Moscovei de a sista complet livrările către Republica Moldova și, implicit, către regiunea din stânga Nistrului, Tiraspolul se confruntă cu o criză economică severă. Așa-zisele autorități locale prelungesc periodic starea de urgență economică și recunosc public că toate rezervele, inclusiv financiare, au fost epuizate.

Chișinăul a propus sprijin pentru populația regiunii transnistrene, cu ajutorul Uniunii Europene, însă administrația de la Tiraspol a refuzat oferta. Fondurile europene rămân, totuși valabil, în cazul în care Tiraspolul își va revizui poziția, au precizat anterior reprezentanții Biroului politici de reintegrare.

Între timp, conducerea Republicii Moldova a avertizat, recent, că Federația Rusă ar putea încerca să exploateze vulnerabilitățile din regiune în contextul viitoarelor alegeri parlamentare din țara noastră, planificate pentru 28 septembrie.

***

În prezent, în regiunea transnistreană se află aproximativ 1.500 de soldați care poartă însemnele Federației Ruse. Majoritatea sunt însă localnici înrolați sub comanda administrației nerecunoscute, instaurată în urma conflictului înghețat de acum 33 de ani. Deși autoritățile de la Chișinău și instituțiile internaționale cer constant retragerea acestora, Rusia așa și nu a dat curs solicitărilor.  


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
on.od.ua

Număr record de morți și răniți civili în Ucraina într-o singură lună: datele ONU pentru iunie

În luna iunie, în Ucraina, cel puțin 232 de civili au fost uciși, iar 1 343 au fost răniți în urma atacurilor rusești. Potrivit misiunii de monitorizare a drepturilor omului a ONU, acesta este cel mai mare număr lunar de victime civile de la începutul invaziei militare ruse în februarie 2022.

Conform datelor ONU, în prima jumătate a anului 2025 în Ucraina au fost uciși sau răniți 6 754 de civili. Aceasta reprezintă o creștere de 54% față de aceeași perioadă a anului 2024. „Datele statistice din luna iunie au confirmat agravarea situației în acest an”, se menționează în raportul ONU.

În raportul organizației se mai precizează că 98% dintre cazurile de răniți în rândul populației civile au fost înregistrate în teritoriile controlate de Ucraina. Victime civile au fost raportate în 16 regiuni ale țării.

De la începutul războiului, misiunea ONU a consemnat moartea a cel puțin 13 580 de civili, inclusiv 716 copii, iar 34 115 persoane au fost rănite, dintre care 2 173 sunt copii.

„Factorii cheie care au dus la creșterea bruscă a numărului de victime sunt utilizarea de către Rusia a rachetelor puternice cu rază lungă de acțiune și a dronelor în zone urbane, puterea distructivă sporită a acestor muniții și numărul tot mai mare de atacuri”, se arată în comunicatul ONU.

(VIDEO) „Răfuială politică” sau „rușine pentru capitală“? Cum a reacționat Moldova la interdicția de intrare în România impusă lui Ceban

În Moldova continuă reacțiile la decizia autorităților române de a-i interzice primarului Chișinăului intrarea în România și în spațiul Schengen. Ministrul Educației, Dan Perciun, a scris pe Facebook că Ion Ceban ar fi susținut narațiuni pro-ruse, ar fi colaborat cu agenți FSB și ar fi acționat împotriva cursului european al Republicii Moldova.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a subliniat că asemenea decizii se bazează pe fapte concrete.

Iar blocul „Împreună” a cerut demisia lui Ceban, calificând situația drept o rușine pentru capitală. În replică, Ceban a declarat că interdicția ar fi rezultatul unei înțelegeri între președinții Moldovei și României, în schimbul sprijinului electoral oferit PAS și personal Maiei Sandu. Președinția a respins acuzațiile și le-a calificat drept „nefondate”.

Între timp, și în Parlament s-a iscat o dezbatere: unii deputați au calificat interdicția drept o răfuială politică și un „cadou” în preajma alegerilor. Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, a sugerat că decizia nu a făcut decât să-i consolideze poziția lui Ceban. Deputata neafiliată Olesea Stamate și socialistul Vlad Batrîncea au cerut transparență și o explicare publică a motivelor interdicției. Iar deputata Diana Caraman susține că măsura a fost luată la solicitarea partidului de guvernare și fără o decizie judecătorească.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: