Replica lui Slusari pentru Chicu: „Minciună sfruntată, spusă de această umbră a lui Dodon”
Full Article 2 minutes read

Replica lui Slusari pentru Chicu: „Minciună sfruntată, spusă de această umbră a lui Dodon”

Vicepreședintele Platformei DA Alexandru Slusari dezminte declarațiile premierului Ion Chicu, potrivit căruia deputatul ar fi cerut alocarea banilor de la pensionari pentru agricultori sau că acesta ar avea interese ascuse, atunci când susține fermierii.

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, vicepreședintele parlamentului Alexandr Slusari scrie că „principala minciună sfruntată, spusă de această umbră a lui Dodon”, ține de un interes personal al deputatului față de lobarea mai multor compensații pentru fermieri.

„Cer prim-ministrului Chicu să spună public care este interesul meu personal în alocarea compensațiilor agricultorilor și dacă el cunoaște despre măcar un teren agricol sau neagricol, care aparține familiei mele. În caz contrar, el, dacă mai are măcar un miligram de responsabilitate, trebuie să-și dea demisia. P.S. Nu voi coborî la nivelul lui Ion Chicu și nu voi divulga cuvintele dânsului în adresa mea în luna august în cadrul discuțiilor pe problemele agriculturii, care denotă un nivel „intelectual-cultural” al acestui om”, a notat Alexandr Slusari.

Un prim-ministru de buzunar azi a rostit o groază de minciuni pe un metru patrat. Despre faptul că eu cer realocarea…

Posted by Alexandr Slusari on Monday, September 14, 2020

Reacția vine după ce, în cadrul briefingului din 14 septembrie, premierul Ion Chicu a declarat: „Am văzut deja mișcări în parlament din partea acelor deputați mari-mari promotori ai intereselor agricultorilor, care sunt gata să taie și pensii și salarii numai ca să-și satisfacă interesele înguste. Împart sute de milioane în stânga și în dreapta, dar nu i-am văzut cu nicio inițiativă de unde să taie cheltuieli. Ei vin cu inițiativa să taie de la drumuri, să rămână datorii pentru anul viitor”.

Șeful executivului a mai spus că recolta de grâu, porumb sau semințe de floarea soarelui din acest an permite satisfacerea necesităților interne de consum, chiar dacă aceste culturi au fost afectate de secetă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: