Pe străzile din Chișinău ar putea circula încă 43 de troleibuze. Primăria vrea să le procure din Letonia, pentru circa 730 mii euro
Full Article 50 second read

Pe străzile din Chișinău ar putea circula încă 43 de troleibuze. Primăria vrea să le procure din Letonia, pentru circa 730 mii euro

Primăria municipiului Chișinău va achiziționa un lot de 43 troleibuze cu parcurs, de model Skoda Tr, produse în anii 2008-2009, precum și Grand Solaris Trollino 18, articulate în perioada 2004-2005. Edilul Ion Ceban susține că mijloacele de transport au fost scoase la licitație de către întreprinderea de transport public din capitala Letoniei, Riga.

Municipalitatea anunță că proiectul de decizie care prevedere procurarea noilor unități de transport electric, care vor suplini rutele municipale, a fost înaintat spre examinare Consiliului Municipal Chișinău.

Prețul total al achiziției este de 728 200 euro.

Primăria precizează că pe străzile capitalei circulă deja 25 troleibuze de model Skoda 24 Tr și Grand Solaris Trollino 18, achiziționate de către Primăria municipiului Chișinău, în anul 2020.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: