Rusia: un elicopter al FSB s-a prăbușit. Echipajul, care efectua un antrenament, a murit
Full Article 50 second read

Rusia: un elicopter al FSB s-a prăbușit. Echipajul, care efectua un antrenament, a murit

Un elicopter al Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Federația Rusă s-a prăbușit în regiunea rusească Celeabinsk, scrie TASS. Potrivit sursei, în elicopter se afla doar echipajul aparatului de zbor, toate cele patru persoane au murit. 

Elicopterul s-a prăbușit în apropierea satului Prudnîi din regiunea Celeabinsk, menționează sursa cu referire la serviciile rusești de urgență.

„Lângă satul Prudnîi, într-o pădure, a căzut un elicopter, preliminar, aparține FSB-ului Federației Ruse. La bord se afla doar echipajul, a murit”, au comunicat pentru sursa citată reprezentanții serviciilor rusești de urgență.

Se menționează că serviciile de aviație au raportat că urmare a prăbușirii elicopterului au murit patru persoane.

La bordul Mi-8 erau patru persoane, au murit. Elicopterul se afla într-un zbor de antrenament”, au comunicat reprezentanții serviciilor de aviație. 

La fața locului, potrivit sursei, a izbucnit un incendiu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: