Salarii de zeci de mii de lei și nu doar în Chișinău. Cele mai bine plătite funcții vacante din Moldova
Full Article 2 minutes read

Salarii de zeci de mii de lei și nu doar în Chișinău. Cele mai bine plătite funcții vacante din Moldova

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat pe 15 iunie un clasament al celor mai bine plătite locuri vancate din Republica Moldova. Astfel, cel mai mare salariu de 40 mii lei, este oferit de compania Isight Partners SRL pentru poziția de inginer/ingineră DevOps, responsabil de rezolvarea problemelor de producție. Compania își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău și mai este în căutare de specialist/specialistă (10-20 mii lei) și operator/operatoare (7-8 mii lei).

Un salariu de 25 mii lei este oferit pentru poziția de programator/programatoare la compania Steaua-Reds SRL, care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău și cu cea de agronom/agronomă, care va activa la Sorforjar SRL din raionul Florești.

Lista celor mai plătite joburi este continuată cu funcțiile vacante de consultant/consultantă la Asconi SRL, mecanic/mecanică auto la Dromas-Cons SRL, diriginte de șantier la Poduri Prim SRL, conducător/conducătoare de autocamion la Vladiales Trans Expediție SRL și Combinatul de Cereale Aur Alb SA și strungar/strungăriță la Solis Plus SRL. Pentru persoanele care doresc să ocupe aceste locuri de muncă, salariul poate ajunge până la 20 mii lei. Locurile de muncă sunt în municipiul Chișinău, Strășeni, Ceadîr-Lunga și raionul Ialoveni.

Cu câte 14-19 mii lei lunar vor fi remunerați doi medici specialiști care se vor angaja și vor activa la Spitalul Clinic Militar Central din municipiul Chișinău. La fel, 15-18 mii lei vor fi oferiți unui medic ftiziopulmonolog din raionul Cantemir.

Un salariu de 13-18 mii lei se oferă pentru viitorul manager de oficiu al Companiei străine Internews Network în Republica Moldova. Candidatul perfect trebuie să aibă experiență și să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:

– vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni;

– contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din Republica Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 08:00-16:00.  


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: