Site-ul FMF unde se vând bilete la meciul Sheriff-Manchester a căzut. Când vor fi reluate vânzările
Full Article 50 second read

Site-ul FMF unde se vând bilete la meciul Sheriff-Manchester a căzut. Când vor fi reluate vânzările

Platforma Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), de pe care microbiștii încearcă să cumpere bilete pentru meciul Sheriff-Manchester, a căzut. Reprezentanții Federației spun că aceasta se întâmplă din cauza interesului sporit pentru bilete. 

„WE FAILED. Din cauza interesului sporit pentru bilete la meciul FC Sheriff – Manchester United din grupele Ligii Europei, platforma TICKETS.FMF.MD a devenit indisponibilă pentru moment”, au comunicat reprezentanții FMF.

Federația a atașat și o imagine, împreună cu declarația:

Site-ul FMF unde se vând bilete la meciul Sheriff-Manchester a căzut. Când vor fi reluate vânzările

Facebook/Federația Moldovenească de Fotbal

FMF a adăugat că va încerca să repornească vânzările de la ora 16:00.

Anterior, FMF a anunțat că vânzările biletelor pentru meciul FC Sheriff – Manchester United din grupele Ligii Europei vor începe astăzi, începând cu ora 14:00. Se menționa că biletele vor putea fi achiziționate pe site-ul BILETE.FMF.MD, BILETPMR.COM, cât și terminale din regiunea transnistreană.

Sheriff va juca cu Manchester United pe 15 septembrie, la Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: