Tânăr decedat, după ce un angajat al Penitenciarului din Cahul a spulberat de pe traseu un grup de pietoni. ANP: Erau în stare avansată de ebrietate
Full Article 2 minutes read

Tânăr decedat, după ce un angajat al Penitenciarului din Cahul a spulberat de pe traseu un grup de pietoni. ANP: Erau în stare avansată de ebrietate

Un tânăr în vârstă de 33 de ani a decedat, după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada. Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) confirmă că la volanul automobilului se afla un angajat al Penitenciarului nr.5-Cahul. Potrivit sursei, victime ale accidentului au devenit mai multe persoane, care ar fi trecut strada neregulamentar, împreună cu bărbatul de 33 de ani.

Potrivit ANP, accidentul rutier a avut loc sâmbătă, 13 ianuarie, pe teritoriul comunei Roșu, raionul Cahul.

„Victima, împreună cu alte persoane, pe timp de noapte, fiind în stare avansată de ebrietate, a încercat să traverseze strada neregulamentar, moment în care a fost lovit de către un automobil, la volanul căruia se afla un angajat al Penitenciarului nr.5-Cahul”, anunță ANP.

Administrația Națională a Penitenciarelor precizează că șoferul ar fi respectat regulile de circulație, având viteza adaptată la condițiile de afară. Mai mult, potrivit sursei citate, conform datelor testului alcoolscopic, acesta nu consumase alcool.

Sursa citată anunță că poliția a inițiat o anchetă pe marginea acestui caz, pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Amintim că sâmbătă, 13 ianuarie, un alt accident fatal, cu implicarea a trei mașini, a avut loc în raionul Orhei. În urma impactului, șoferul unui automobil, care era angajat al Penitenciarului din Rezina a decedat pe loc, iar alte patru victime au ajuns la spital. Detalii – AICI.

„Administrația Națională a Penitenciarelor amintește angajaților despre importanța respectării tuturor normelor de conduită civică, dezaprobă și nu tolerează comportamente care contravin prevederilor legale și își exprimă părerea de rău că astfel de incidente produc suferință”, a mai precizat ANP.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: