Un tânăr din Moldova a fost reținut, după ce ar fi bătut cu bestialitate o femeie, în România. Este acuzat de tentativă de omor
Full Article 1 minutes read

Un tânăr din Moldova a fost reținut, după ce ar fi bătut cu bestialitate o femeie, în România. Este acuzat de tentativă de omor

Un bărbat în vârstă de 23 de ani din Republica Moldova a fost reținut, după ce ar fi bătut o femeie până a lăsat-o inconștientă în scara unui bloc din capitala României, București. Tânărul a fost reținut, fiind acuzat de tentativă de omor, anunță presa de peste Prut, cu referire la un comunicat al Parchetului București.  

Potrivit Digi24, care face trimitere la comunicatul Parchetului, cazul a avut loc pe 24 februarie. Tânărul din Moldova ar fi atacat femeia în timp ce aceasta se afla în scara unui bloc situat în centrul istoric din municipiul București. El ar fi lovit victima în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare.

Potrivit sursei citate, victima, în vârstă de 26 de ani, a suferit mai multe fracturi, care au necesitat internarea de urgență la spital. În prezent, starea victimei este una stabilă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: