Trump susține că riscă 561 ani de închisoare: „Sunt șase vieți”
Full Article 1 minutes read

Trump susține că riscă 561 ani de închisoare: „Sunt șase vieți”

Fostul președinte al SUA Donald Trump a spus că ținând cont de acuzațiile care i se aduc ar putea risca în total 561 ani de închisoare. 

Departamentul de justiție corupt al lui Rogue Joe a depus din nou acuzații ilegale împotriva slujitorului dumneavoastră. Risc în total 561 ani de închisoare. (…) Sunt șase vieți”, a menționat Trump într-un email adresat donatorilor campaniei sale, scrie Meduza cu referire la The Hill.  

Potrivit sursei, în SUA, inculpații sunt rareori condamnați la termene maxime pentru toate acuzațiile. Totodată se menționează că pedepsele pentru diferite infracțiuni pot fi executate în paralel, limitând timpul total petrecut de o persoană condamnată în închisoare.

Amintim că Donald Trump a fost pus sub acuzare în legătură cu asaltarea Capitoliului SUA pe 6 ianuarie 2021. Acesta este al treilea dosar împotriva fostului președinte al SUA.

Potrivit unui sondaj al cotidianului New York Times, Donald Trump este marele favorit al alegerilor primare republicane. Potrivit cotidianului american Donald Trump este candidatul preferat al republicanilor în aproape toate statele şi toate grupurile demografice.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: