Ultimele pregătiri pentru târgul de Crăciun din centrul Chișinăului. Ce surprize îi așteaptă pe vizitatori
Full Article 2 minutes read

Ultimele pregătiri pentru târgul de Crăciun din centrul Chișinăului. Ce surprize îi așteaptă pe vizitatori

Târgul de Crăciun din scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” din centrul capitalei va fi inaugurat în data de 21 decembrie. Potrivit unui comunicat publicat astăzi, 18 decembrie, de către organizatori, evenimentul va începe la ora 18.00, cu un concert.

Concertul va fi susținut de Orchestra „Lăutarii” și Alex Calancea Band. Pe parcursul celor 3 săptămâni, în cadrul târgului se vor desfășura concerte în toate zilele de weekend, de Crăciun și de Revelion. Printre artiștii care vor încânta vizitatorii se numără Valy Boghean, SunStroke Project, Nelly Ciobanu, Katharsis, Anișoara Puică și mulți alții.

Pentru vizitatori vor fi amenajate mai multe zone de agrement: ei vor putea intra în căsuța lui Moș Crăciun, se vor distra la carusele, vor putea face fotografii, vor putea cumpăra cadouri autohtone și gustări.

Târgul va fi deschis zilnic, de la ora 12.00 până la ora 22.00, în zilele de odihnă – între 10.00 și 22.00, iar în noaptea dintre ani programul va fi prelungit până la ora 02.00 după miezul nopții.

Acesta se va încheia în data de 10 ianuarie cu o gală-concert și tombolă.

Evenimentul, inspirat de târgurile tradiționale de Crăciun din orașele europene, a ajuns la a treia ediție și este organizat de guvernul Republicii Moldova și primăria municipiului Chișinău.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: