Un avion militar american s-a prăbușit în Marea Mediterană
Full Article 50 second read

Un avion militar american s-a prăbușit în Marea Mediterană

Un avion militar american s-a prăbușit, în seara zilei de 10 noiembrie, în Marea Mediterană. Aeronava desfășura un zbor de antrenament. „Din respect pentru familiile” personalului militar, informații despre victime nu au fost deocamdată comunicate. Precizările au fost făcute de Comandamentul SUA din Europa, relatează Meduza

Un avion al forțelor aeriene americane s-a prăbușit în Marea Mediterană, a anunțat Comandamentul European al SUA. Potrivit comandamentului, accidentul s-a produs în seara zilei de 10 noiembrie în timpul unui zbor de antrenament.

Cauzele accidentului sunt investigate. „Cu toate acestea se poate spune fără echivoc că zborul aeronavei a fost asociat exclusiv cu antrenamente și nu există semne de activitate ostilă”, a declarat comandamentul. 

Informații despre victime nu au fost comunicate „din respect pentru familiile” personalului militar.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: