Un bărbat a decedat, strivit de o poartă de fotbal, la Strășeni. Este al treilea incident în acest an
Full Article 2 minutes read

Un bărbat a decedat, strivit de o poartă de fotbal, la Strășeni. Este al treilea incident în acest an

Un bărbat de 46 ani a decedat, după ce o poartă de fotbal a căzut peste el și l-a strivit. Tragedia a avut loc în noaptea zilei de 24 iulie, în localitatea Romanești din raionul Strășeni. Informația a fost confirmată pentru NM de ofițerul de presă al IP Strășeni, Mariana Didenco. 

Potrivit Poliției, preliminar a fost stabilit că, în jurul orei 01:00, victima se îndrepta spre casă de la o petrecere la lacul din apropierea terenului de fotbal.

Dimineață, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit sub construcție, care ar fi cedat și căzut peste el.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Amintim că acesta este al treilea caz în acest an. În ianuarie 2023 la Orhei, un adolescent de 16 ani și-a pierdut viață după ce a urcat pe o poartă metalică de pe un stadion din satul Seliște, pentru a face fotografii pentru rețelele de socializare. Din spusele poliției, instalația metalică nu era fixată și s-a prăbușit, iar minorul a fost strivit.

Un alt caz a avut loc la sfârșitul lunii mai. Atunci, un minor de 15 ani a decedat după ce construcția a cedat și a căzut peste el.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: