Un bărbat de 24 de ani a murit în urma unei căderi de la etajul 15 al unui bloc din capitală
Full Article 2 minutes read

Un bărbat de 24 de ani a murit în urma unei căderi de la etajul 15 al unui bloc din capitală

Un tânăr de 24 de ani a decedat, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 15 al unui bloc de locuit din capitală. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de 30 octombrie. Informațiile au fost confirmate pentru NM de către șefa Serviciului de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău Natalia Stati.

Apelul la Serviciul 112 a survenit în jurul orei 09:55. Poliția a fost sesizată de un trecător că pe str. Melestiu, un bărbat s-a aruncat de la înălțime.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica, echipajul BPRO și medicul legist.

În cadrul documentarii, polițiștii au stabilit ca tânărul de 24 de ani  a sărit în gol de la etajul 15 a balconului comun din blocul de pe adresa respectivă. Din nefericire, în urma traumelor suferite, acesta a decedat.

La examinarea de către medicul legist urme de violentă nu au fost depistate, doar cele caracteristice căderii de la înălțime.

Niciun bilețel de adio nu a fost depistat de polițiști, a precizat ofițerul de presă Natalia Stati.

Pe caz inițiată o anchetă în cadrul căreia oamenii legii urmează sa stabilească toate circumstanțele, dar și ce l-a făcut pe tânăr sa recurgă la așa gest.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: