Un bărbat din Telenești a murit după ce patul i-a fost cuprins de flăcări
Full Article 2 minutes read

Un bărbat din Telenești a murit după ce patul i-a fost cuprins de flăcări

Două persoane din raionul Căușeni s-au intoxicat cu monoxid de carbon după ce au folosit o sobă defectă, iar un bărbat din Telenești după ce un incendiu i-a cuprins lenjeria de pat.

Două persoane au primit intoxicații cu monoxid de carbon după ce a exploatat o sobă defectă din propria locuință. Cazul a avut loc pe 2 ianuarie, într-o casă de locuit din localitatea Ursoaia, raionul Căușeni.

Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), un bărbat în vârstă de 86 de ani, dar și o femeie în vârstă de 84 de ani au fost transportați la spital după ce au făcut focul în sobă și s-au intoxicat cu produsele emanate de la aceasta.

Persoanele au fost preluate la spital pentru îngrijiri medicale de către un echipaj a Serviciului de asistență medicală.

Un alt caz, în care din cauza încălcării regulilor de apărare împotriva incendiilor o persoană a avut de suferit, a fost înregistrat pe 2 ianuarie în localitatea Scorțeni, raionul Telenești. Aici un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost găsit de vecini carbonizat, după ce un incendiu i-a cuprins lenjeria de pat.

Focul s-a autostins fără de a fi solicitată intervenția pompierilor. Circumstanțele cazului se stabilesc.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2023, în Republica Moldova s-au produs 14 incendii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: