Un satanist rus, condamnat pentru ucidere rituală, a fost grațiat după ce a participat la invazia asupra Ucrainei
Full Article 2 minutes read

Un satanist rus, condamnat pentru ucidere rituală, a fost grațiat după ce a participat la invazia asupra Ucrainei

Nicolai Graf Ogolobiak, membru al bandei sataniste din orașul rusesc Iaroslavl – condamnat în cazul uciderii rituale a patru fete în 2008 – a fost grațiat pentru participarea la invazia asupra Ucrainei. Informația a fost confirmată de tatăl lui Ogolobiak, relatează newizv.ru.

Anterior, „Moskovskii Komsomoleț” a scris că locuitorii din Iaroslavl au văzut pe străzi un bărbat care arăta ca un deținut. Aceștia au declarat că, atunci când este beat, se plimbă îmbrăcat doar în negru. Tatăl lui Ogolobiak a spus că e o prostie.

A participat acolo (la invazia Ucrainei – n. r.) timp de șase luni în „Шторм Z”. Totul s-a schimbat, iar ceea ce se scrie acum acolo sunt numai prostii. Nu a mers în spatele niciunei Volga, nu se îmbracă în negru, nu bea vodcă. Merge, dar rana a fost gravă. Nu lucrează încă pentru nimeni, se recuperează. La operațiunea militară specială puțin probabil că-l vor mai lua”, a spus tatăl membrului bandei sataniste, precizând că fiul său s-a întors din Ucraina pe 2 noiembrie.

Potrivit lui, Ogolobiak locuiește cu mama sa în cartierul Dzerjinskom din Iaroslav.

***

Precizăm că, în 2008, șase tineri și o fată din Rîbinsk și Iaroslav au comis uciderea rituală a patru persoane: Olga Puhova, Varvara Kuzmina, Andreea Sorokin și Anna Gorohovaia. Aceștia au dezmembrat trupurile victimelor, iar unele organe interne le-au fost prăjit și mâncat.

Toți, cu excepția lui Ogolobiak, aveau sub 18 ani în momentul comiterii infracțiunii. Aceștia au primit între 8 și 10 ani de închisoare, în timp ce Ogolobiak a fost condamnat la 20 de ani în 2010. Acesta urma să fie eliberat în 2030.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: