Victoriabank TOP angajator 2022. #HumanBanking, atunci când angajații sunt prioritate
Full Article 4 minutes read

Victoriabank TOP angajator 2022. #HumanBanking, atunci când angajații sunt prioritate

Victoriabank este Top Angajator 2022, conform rezultatelor studiului „Employer Brand Perception Survey 2022” și este un titlu obținut al doilea an consecutiv! Rezultatele studiului pentru anul 2022 sunt cu atât mai valoroase, cu cât Victoriabank este singura bancă din Moldova care a câștigat această distincție.

Studiul „Employer Brand Perception Survey” a fost efectuat de Compania de consultanţă şi training AXA Management Consulting. La studiu au participat 62 de companii mari din toată țara.

Acceptând provocarea de a participa la „Employer Brand Perception Survey 2022”, Victoriabank și-a consolidat brand-ul de angajator, a confirmat faptul că fiecare angajat în parte reprezintă o prioritate, dispune de  suportul necesar pentru oportunitățile de dezvoltare și, totodată, a demonstrat atractivitate pentru talentele noi care vin în echipa Victoriabank.

În cadrul studiului angajatorii de top de nivel național sunt identificați și anunțați în baza unei metodologii mai complexe, care presupune chestionarea angajaților companiei privind principalele aspecte ale funcționării acesteia:

  • Condițiile de muncă;
  • Oportunitățile de dezvoltare;
  • Salarizarea și beneficiile;
  • Colaborarea în companie;
  • Relațiile cu superiorul, colegii, etc.

În cadrul evenimentului oficial de prezentare a rezultatelor studiului precum și de decernare a trofeului Valentina Sohoțchi, Șefa Direcției Resurse Umane Victoriabank, a menționat: Mă bucură foarte mult faptul că suntem unicii din sistemul bancar în acest clasament. Ce am făcut noi? Noi am trecut printr-o transformare foarte mare și în acest context întreaga echipă a depus un efort substanțial. Cu toții cunoaștem ce muncă grea este în spate. Implicarea și efortul echipei de la Resurse Umane nu ar avea succese, dacă nu ar fi susținută de Top Management.”

Vitalie Corniciuc, Vicepreședintele Victoriabank, a accentuat: „Un singur lucru vreau să menționez. Este destul de complicat să menții și să gestionezi oamenii în astfel de timpuri deloc ușoare. Premiile acestea bucură cu atât mai mult cu cât eforturile echipei de la Resurse Umane nu sunt în zadar. Un factor important, care caracterizează Victoriabank, este apartenența la Grupul Financiar Banca Transilvania, un grup românesc puternic, de talie internațională, care oferă o doză de siguranță și de încredere angajaților noștri. Cred că acest factor a jucat un rol important în plasarea Victoriabank în Top Angajator.”

Pentru prima dată Victoriabank a participat la studiul Employer Brand Perception Survey organizat de Compania de consultanţă şi training AXA Management Consulting  în anul 2021, fiind desemnată drept unul dintre cei mai buni angajatori ai anului. La studiu au participat 47 de companii din Republica Moldova. De asemenea, în același an, Victoriabank s-a clasat și în topul companiilor spre care se îndreaptă prioritar aspirațiile de angajare ale studenților, în cadrul unui studiu național realizat de Iolanta Mura și Riyang Phang, cu suportul AmCham Moldova.

În 2022 Victoriabank a fost plasată în Topul angajatorilor anului și în cadrul clasamentelor realizate pe platformele de recrutare de către echipele delucru.md și undelucram.md. Astfel, în  primul caz Victoriabank a ajuns în TOP 5, iar în al doilea a fost singura bancă din Moldova care a atins performanța de a accede în cele 20  de companii enunțate drept cei mai buni angajatori de pe piața din Republica Moldova.

Despre #OameniiDeLaVictoriabank:

Victoriabank înseamnă, în primul rând, oameni: peste 1.400 de persoane în echipă; 34 de ani media de vârstă; iar pentru unii dintre angajați banca este primul loc de muncă. Peste 200 de persoane s-au alăturat #OamenilorDeLaVictoriabank în 2022, iar peste 950 au avut  ocazia să se dezvolte  profesional în cadrul trainingurilor interne și externe.

Victoriabank este parte a celui mai mare grup financiar din România, Banca Transilvania, și este singura bancă 100% online din Republica Moldova. Fondată în 1989, Victoriabank este prima bancă comercială din Republica Moldova, unul dintre cele mai recunoscute branduri din țară. În 2018, Banca Transilvania devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile băncii în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, în 2019 – plățile cu Garmin Pay, iar în 2022 – Apple Pay, Google Pay și Xiaomi Pay. Cardul Salut, noul card de debit, cu multe avantaje și zero costuri, cu acces la toate serviciile digitale Victoriabank printre inovațiile anului. Tot în 2022, Victoriabank a lansat serviciul Actualizarea Chestionarului Clientului (KYC) online și platforma Digital Onboarding, fiind unica bancă 100% online din Moldova. Victoriabank depășește numărul de 270 000 clienți active și dispune de 100 de sedii în peste 30 de localități din țară.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: