VIDEO 296 de cetățeni moldoveni au fost repatriați din SUA cu un zbor direct pe direcția New York-Chișinău
Full Article 50 second read

VIDEO 296 de cetățeni moldoveni au fost repatriați din SUA cu un zbor direct pe direcția New York-Chișinău

Pentru prima dată în istoria Aeroportului Internațional Chișinău a fost operat un zbor direct transcontinental pe direcția New York-Chișinău. Despre acest lucru se anunță pe pagina de Facebook al Aeroportului Internațional Chișinău.

Printre cei 296 de pasageri ai cursei charter transatlantice, efectuate fără escală, sunt studenți, elevi ai programului american de schimb academic FLEX și un grup de militari, revenit de la studii, informează Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău notează că zborul a fost operat cu un avion Boeing 787 900, o aeronavă de pasageri de capacitate mare cu două motoare.

„Deși zborul care a durat 8 ore a fost unul charter (de evacuare a cetățenilor), sperăm că în curând vom putea lansa un zbor direct peste ocean”, se mai arată pe pagina de Facebook al Aeroportului Internațional Chișinău.

Repatriere cetățeni New York

✈️ Avionul care a operat primul zbor transatlantic direct de repatriere New York – Chișinău a aterizat astăzi pe Aeroportul Internațional Chișinău.🔹 Printre cei 296 de pasageri ai cursei charter transatlantice, efectuate fără escală, sunt studenți, elevi ai programului american de schimb academic FLEX (program, care oferă posibilitatea copiilor să studieze în cadrul unei școli americane și locuiesc cu o familie gazdă din SUA) și un grup de militari, revenit de la studii.🔹 MAEIE face apel la toți cetățenii moldoveni să evite călătoriile externe, care nu sunt absolut necesare și îi îndeamnă pe cei, care doresc să revină în țară să apeleze la cea mai apropiată misiune diplomatică a Republicii Moldova🇲🇩 pentru stabilirea procedurilor de repatriere.➡️ bit.ly/3fUdHfY

Gepostet von Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova am Samstag, 16. Mai 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: