VIDEO „Dragostea din tei”, cântată în cor de pasagerii unui troleibuz din Chișinău: „O zi cu emoții”
Full Article 50 second read

VIDEO „Dragostea din tei”, cântată în cor de pasagerii unui troleibuz din Chișinău: „O zi cu emoții”

Pasagerii unui troleibuz din Chișinău au cântat în cor melodia devenită hit – „Dragostea din tei” – lansată de trupa O-Zone în 2003. Imaginile video, surprinse pe 17 iulie într-un troleibuz care circulă în capitală, au devenit rapid virale în mediul online.

Este de remarcat faptul că la un an de la înregistrarea single-ului „Dragostea din tei”, piesa a ajuns în Eurochart Hot 100. Timp de 14 săptămâni în Germania și 15 săptămâni în Franța, piesa a ocupat prima linie a topului. Piesa a cucerit topurile din 27 de țări și a fost vândută în peste 8 milioane de copii.

Reamintim că trupa O-Zone include membrii Dan Balan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș. Grupul s-a desființat oficial în 2005, dar mai târziu trio-ul s-a reunit de mai multe ori pentru a cânta la concerte.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: