Rute redirecționate și regim de lucru special: Cum va circula transportul public din Chișinău, de Revelion
Full Article 2 minutes read

Rute redirecționate și regim de lucru special: Cum va circula transportul public din Chișinău, de Revelion

Transportul public municipal, care traversează Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), va circula pe 31 decembrie, când în centrul capitalei vor avea loc manifestări cultural-artistice consacrate Revelionului, conform unui regim special. Anunțul a fost făcut de Primăria Chișinău, pe 29 decembrie.

Astfel, începând cu 31 decembrie, ora 14:00 și până pe 1 ianuarie, ora 07:00, circulația transportului public va fi sistată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni – str. A. Pușkin. Astfel, troleibuzele și autobuzele care traversează Piața Marii Adunări Naționale vor fi redirecționate pe străzile adiacente.

Primăria Chișinău informează, totodată, că în noaptea dintre ani, rutele de troleibuz: nr. 8, nr. 10, nr. 12, nr. 22 și nr. 25, dar și liniile de autobuz nr. 5, nr. 9, nr. 26, vor activa până la ora 01:00.

De asemenea, mai multe rute suburbane de autobuz vor efectua curse suplimentare, pentru a asigura deplasarea spre domiciliu a participanților la concertul de Revelion din PMAN. Este vorba de autobuzele care circulă pe rutele nr. 4, nr. 6, nr. 14, nr. 15, nr. 24, nr. 33, nr. 38, nr. 39, nr. 44, nr. 46 și nr. 47.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: