VIDEO: Grav accident rutier în Egipt: 32 de oameni au murit, iar 60 au fost răniți
Full Article 2 minutes read

VIDEO: Grav accident rutier în Egipt: 32 de oameni au murit, iar 60 au fost răniți

Grav accident rutier pe o autostradă din Egipt. În urma coleziunii dintre un microbuz și mai multe vehicule, 32 de oameni au murit și 60 au fost răniți, relatează Digi24.ro.

Accidentul a avut loc pe 28 octombrie în regiunea egipteană Beheira, pe o autostradă care face legătura dintre orașele Cairo și Alexandria.

Din primele informații, o scurgere de ulei de la o mașină a provocat coliziunea cu celelalte vehicule care au luat foc, a transmis presa locală, citând surse din poliție.

La fața locului s-au deplasat ambulanțe pentru a-i duce pe răniți la spital – 60 la număr. Alte 32 de persoane, din păcate, și-au pierdut viața.

Pe rețelele sociale au apărut imagini în care se văd un tir, un microbuz și mai multe mașini în flăcări, în zonă fiind un fum dens și negru.

Potrivit sursei citate, accidentele rutiere sunt frecvente în Egipt, unde drumurile nu sunt întreținute, iar șoferii încalcă deseuri regulile din Codul Rutier. Oficial, aproximativ 7 000 de oameni au murit în accidente rutiere în 2021, în Egipt.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: