VIDEO „Individualitatea ar fi mai mișto”. O cântăreață rusă, acuzată că a plagiat piesa interpretei moldovence Irina Rimes
Full Article 1 minutes read

VIDEO „Individualitatea ar fi mai mișto”. O cântăreață rusă, acuzată că a plagiat piesa interpretei moldovence Irina Rimes

Cântăreața rusă GUMA (pe numele real: Anastasia Gumeniuk) a prezentat pe o rețea de socializare versiunea demo a noii sale piese. Internauții au acuzat-o pe artistă că a plagiat melodia „Ielele” a cântăreței din Republica Moldova Irina Rimes.

GUMA a publicat, pe 14 septembrie, pe contul său de Instagram, un videoclip în care a prezentat versiunea demo a noii sale melodii.

„Încep să mă ocup de lansarea piesei! Vă mulțumesc pentru feedback și pentru toate cuvintele frumoase. Voi m-ați auzit și eu pe voi”, a scris interpreta.

Totuși, în secțiunea comentarii de sub publicație, utilizatorii rețelei de socializare au acuzat-o pe cântăreață de plagiat.

„Plagiat de Irina Rimes – Ielele”, „Melodia e mișto, dar au copiat muzica și ritmul de la o cântăreață moldovenească. Individualitatea ar fi mult mai mișto”, „Plagiat, da, motivul este copiat, dar versurile – nu. Și, sincer, te face să vrei s-o asculți din nou, nu-i așa, doamnelor și domnilor?”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Interpreta rusă nu a comentat deocamdată acuzațiile.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GUMA 🎤 (@guma_nastya)


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: