VIDEO La Grădina Zoologică din Chișinău, animalele nu sunt hrănite, tratate și sunt duse la abator? Cum comentează primăria și conducerea instituției aceste acuzații
Full Article 40 second read

VIDEO La Grădina Zoologică din Chișinău, animalele nu sunt hrănite, tratate și sunt duse la abator? Cum comentează primăria și conducerea instituției aceste acuzații

Pe adresa electronică a NewsMaker a fost trimisă o scrisoare anonimă în care persoane necunoscute îl acuză pe directorul interimar al Grădinii Zoologice din Chișinău, Roman Crețu, de „management defectuos”. Autorii scrisorii, care au semnat „echipa Grădinii Zoologice”, susțin că „animalele nu sunt hrănite sau tratate și mor bolnave sau sunt duse la abator”. Autorii scrisorii, care și-au păstrat anonimatul, au trimis și fotografii, care, potrivit lor, confirmă îngrijirea necorespunzătoare a animalelor.

Echipa NewsMaker a mers la Grădina Zoologică pentru a afla care este starea animalelor de acolo, cine ar putea sta în spatele scrisorii și cât de adevărate sunt acuzațiile relatate în scrisoare.



Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: