VIDEO Mama Iasminei, fetița de 7 ani omorâtă în Recea, sfâșiată de durere: „Vreau ca făptașii să sufere, așa cum a suferit fiica mea”
Full Article 3 minutes read

VIDEO Mama Iasminei, fetița de 7 ani omorâtă în Recea, sfâșiată de durere: „Vreau ca făptașii să sufere, așa cum a suferit fiica mea”

Mama Iasminei, fetița de șapte ani care a fost omorâtă cu cruzime în satul Recea din raionul Rîșcani, este sfâșiată de durere. Femeia spune că își dorește ca cel care i-a omorât copilul să primească cea mai dură pedeapsă. Între timp, autoritățile locale confirmă că minora și suspectul ar fi fost rude.

„Era un copil care iubea viața, un copil vesel. Iubea să deseneze și se bucura, aștepta școala. Chiar acum nu demult i-am cumpărat niște rechizite. Ea atât de mult s-a bucurat. Când a văzut acel pachet cu rechizite, ea de bucurie m-a cuprins și atât de mult s-a bucurat. Ea aștepta în această săptămână care venea ca să îi cumpăr ghiozdan, haine pentru școală. Cei doi făptași aș vrea ca să fie pedepsiți, să fie o pedeapsă ca să sufere așa cum a suferit și fiica mea. În acele chinuri, să fie și ei pedepsiți”, a mărturisit mama Iasminei, Tamara Mustață, pentru postul public de televiziune, Moldova 1.

„A fost deranjat de strigătele fetiței” – acesta ar fi fost motivul halucinant care l-a determinat pe atacator să comită gestul macabru. Mai mult decât atât, potrivit primarului satului Recea, acesta era rudă cu Iasmina.

„El spunea că avea probleme ceva cu somnul și nu putea dormi și spune că acesta e unicul motiv. Fetița striga la poartă și el s-a deranjat că striga la poartă. Fetița a venit să își caute fratele. Ei toți sunt rude între ei și am înțeles că băiatul mai mare mai servea fetița cu dulce și îi mai dădea câte ceva”, a spus primarul satului Recea, Valeriu Ghelan, citat de Moldova 1.

Amintim că o fetiță de 7 ani a dispărut pe 7 august, în jurul orei 18:00. Ea a fost căutată de oamenii legii, imediat după dispariție, pe tot parcursul nopții și a zilei de 8 august prin toate acțiunile speciale, inclusiv cu implicarea dronelor și a câinilor de căutare. Potrivit poliției, micuța a fost strangulată într-o casă aflată în vecinătatea celei în care locuia împreună cu părinții.

În ajun, oamenii legii au anunțat că au reținut doi bărbați, care sunt frați. Unul dintre ei este bănuit că a strangulat copila cu o bară metalică, după care a dus corpul neînsuflețit într-o casă abandonată. Pe 9 august, polițiștii menționau că suspecții aveau 40 și 32 de ani. Ulterior, reprezentanții Poliției și-au redactat comunicatul de presă, menționând că cei doi frați aveau 33 și 21 de ani.

Unul dintre cei doi frați reținuți a fost, ulterior, eliberat. Este vorba despre fratele mai mare, care s-a dovedit că nu era pe loc în momentul comiterii crimei. Fratele mai mic și-a recunoscut vina, potrivit oamenilor legii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: