(VIDEO) O femeie de 60 de ani a încercat să aducă în Moldova 100.000 de arme și muniții, dar a fost prinsă la vamă
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) O femeie de 60 de ani a încercat să aducă în Moldova 100.000 de arme și muniții, dar a fost prinsă la vamă

O femeie în vârstă de 60 de ani, originară din Republica Moldova, ar fi încercat să introducă în țară 100 de mii de muniții, fără să le declare organului vamal. Incidentul a avut loc marți, 30 ianuarie, în punctul de trecere a frontierei Leușeni, anunță Serviciul Vamal. Potrivit sursei, acestea ar fi fost ascunse sub bancheta din spate a autoturismului.

Sursa citată precizează că munițiile au fost găsite în cadrul efectuării controlului de specialitate. Șoferița, o conațională în vârstă de 60 de ani, ar fi prezentat permisul de transport pentru scoaterea temporară din țară a armelor/munițiilor, totodată prezentând armele și munițiile aer comprimat în cantitate de 25.000 buc. Însă, potrivit sursei citate, la cercetarea adițională a mașinii, echipa de control a depistat sub bancheta din spate a autoturismului încă 100.000 buc. de muniție nedeclarate organului vamal.

Serviciul Vamal precizează că munițiile au fost ridicate, iar investigațiile pe caz continuă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: