VIDEO „O lume întreagă va vedea – stăpân în țara noastră este poporul”. Maia Sandu invită moldovenii să participe la Adunarea din 21 mai
Full Article 2 minutes read

VIDEO „O lume întreagă va vedea – stăpân în țara noastră este poporul”. Maia Sandu invită moldovenii să participe la Adunarea din 21 mai

Președinta Maia Sandu a publicat o adresare video în care invită moldovenii să participe la Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc pe 21 mai, în Piața Marii Adunări Naționale. Șefa statului a îndemnat toți cetățenii să participe la eveniment pentru a spune într-o voce că viitorul țării noatre este în UE.

În adresarea video sunt difuzate imagini din timpul Marii Adunări Naționale din 27 august 1989, care a avut loc tot în PMAN. Pe fundalul acestor imagini, făcând o paralelă, șefa statului a declarat că moldovenii s-au adunat de fiecare dată pentru a decide soarta țării.

„Ne-am adunat în Piața Marii Adunări Naționale și am cerut libertate și suveranitate. Pentru că neamul nostru are o credință de nezdruncinat în omenie și în dreptate. Moldova s-a ridicat ori de câte ori a fost nevoie. Așa suntem noi. Uniți în momentele hotărâtoare”, a declarat aceasta.

În acest context, președinta Sandu a invitat moldovenii să participe la Adunarea „Moldova Europeană” pe 21 mai. Șefa statului a declarat că este nevoie de toți pentru a pune Moldova pe calea cea dreaptă, adică calea europeană.

„O lume întreagă va vedea – stăpân în țara noastră este poporul. Moldovenii sunt europeni. Vino pe 21 mai, la ora 11:00, în Piața Marii Adunări Naționale, să spunem într-o singură voce că viitorul țării noastre este în Uniunea Europeană”, a conschis ea.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: