VIDEO Șantaj cu imagini cu caracter intim: un taximetrist din Chișinău cerea 1000 EUR de la o chelneriță. A fost reținut
Full Article 2 minutes read

VIDEO Șantaj cu imagini cu caracter intim: un taximetrist din Chișinău cerea 1000 EUR de la o chelneriță. A fost reținut

Un taximetrist din Chișinău ar fi șantajat o chelneriță că îi va răspândi imaginile intime. Acesta solicita în schimb 1 000 de euro. Femeia l-a denunțat pe bărbat autorităților. Bărbatul a fost reținut, înainte de aceasta – percheziționat. În timpul verificărilor, în telefonul taximetristului, au fost găsite poze și secvențe video cu caracter intim ale femeii șantajate.

Poliția Republicii Moldova a anunțat că un chișinăuian, în vârstă de 58 de ani, a fost reținut „pentru șantajarea cu răspândirea imaginilor intime ale unei femei, dacă aceasta nu i-ar fi oferit suma de 1000 de euro”.

Femeia în vârstă de 40 de ani, potrivit oamenilor legii, în timp scurt l-a denunțat pe bărbat autorităților de drept.

„Au urmat percheziții cu sprijinul angajaților „Fulger” la domiciliul și automobilul bănuitului. În urma examinării telefonului acestuia, au fost depistate și extrase poze și secvențe video cu caracter intim ale femeii șantajate. Bănuitul care activa în calitate de taximetrist a intrat în posesia imaginilor intime ale femeii care muncea ca și chelneriță, după ce ar fi cumpărat un telefon de la un amic”, au menționat reprezentanții Poliției.

Anterior, bărbatul a fost cercetat de oamenii legii pentru furt și jaf.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: