VIDEO Strada premierului curățată, iar a vecinilor – nu? Reacția lui Ceban și a Guvernului
Full Article 1 minutes read

VIDEO Strada premierului curățată, iar a vecinilor – nu? Reacția lui Ceban și a Guvernului

Primarul capitalei, Ion Ceban, a solicitat informații cu privire la imaginile publicate în spațiul public de un activist civic, potrivit căruia serviciile municipale ar fi curățat exact porțiunea de drum care duce spre poarta prim-ministrului Natalia Gavrilița și mai puțin în alte zone. Purtătoarea de cuvânt a Guvernului a spus că de deszăpezire pe teritoriul capitalei răspunde municipalitatea. 

„Am văzut video publicat pe rețele de socializare și am solicitat să se afle cine a curățat drumul până în poarta Primului-ministru, iar alte străzi adiacente au fost lăsate baltă”, a declarat Ceban, pe Facebook.

Reacția primarului a venit ca urmare a unor imagini publicate de un activist. Bărbatul a spus că responsabilii de la Primărie au curățit zona în care locuiește prim-ministra Natalia Gavrilița, iar restul porțiunilor au fost lăsate în zăpadă.

Purtătoarea de cuvânt a Guvernului Anastasia Tăburceanu, a declarat: „De deszăpezire se ocupă primăria municipiului. Chiar dacă este adevărat că s-a deszăpezit doar pe un segment scurt de străzi din regiunea casei dnei prim-ministru întrebați autoritățile responsabile de acest proces”, a spus Tăburceanu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: