VIDEO Un moldovean este acuzat că și-a violat și șantajat fosta noră. Ce spune poliția?
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un moldovean este acuzat că și-a violat și șantajat fosta noră. Ce spune poliția?

Un bărbat de 51 de ani din raionul Dondușeni a fost reținut. Acesta este suspectat de șantaj, viol și încălcarea inviolabilităţii vieţii personale.

În luna iulie 2022, aflându-se în orașul Oberhausen din Germania, bărbatul ar fi estorcat de la o femeie 2 000 de euro.

Potrivit oamenilor legii, acesta a insinuat o presupusă datorie. Bărbatul este acuzat că își amenința victima, fosta noră, cu publicarea unor imagini cu caracter intim ale acesteia.

„Mai mult, bănuitul i-a cerut femeii să întrețină cu acesta un raport sexual, să-i transmită poze intime, asigurând-o că nu le va răspândi, în schimb pretinsa datorie nu trebuie întoarsă”, comunică polițiștii.

La câteva zile, victima s-a dus la domiciliul suspectului și i-a transmis o parte din banii ceruți – 700 de euro.

„În acel moment, bărbatul a constrâns-o fizic și a întreținut cu ea un raport sexual forțat, scena fiind înregistrată pe ascuns de către bărbat”, adaugă polițiștii.

La sfârșitul anului 2022, victima a revenit în Republica Moldova și a sesizat polițiștii de investigație.

Pe 21 februarie, suspectul a fost reținut în timp ce încerca să părăsească Republica Moldova. De la el a fost ridicat telefonul mobil.

La moment, bănuitul se află în arest pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă până la 10 ani de închisoare.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: