VIDEO Val de alerte cu bombă la Moscova și Sankt Petersburg: Oamenii sunt evacuați în masă, iar edificiile – închise
Full Article 1 minutes read

VIDEO Val de alerte cu bombă la Moscova și Sankt Petersburg: Oamenii sunt evacuați în masă, iar edificiile – închise

Val de alerte cu bombă în capitala Rusiei, Moscova, dar și unul dintre cele mai mari și importante orașe din Rusia – Sankt Petersburg. Oamenii sunt evacuați din parcuri, centre comerciale și muzee, iar edificiile sunt închise, scrie Agenstvo.

Agenția informează că muzeele și centrele comerciale din Moscova și Sankt Petersburg au fost verificate după ce au fost primite amenințări cu bombă. Au fost verificate, inclusiv, Muzeul Pușkin și Galeria Tretiakov.

Între timp, potrivit canalelor de telegram, trupele lui Evghenii Prigojin ar fi în regiunea Lipetsk, aflată la aproximativ patru ore de Moscova. Guvernatorul regiunii anunță că mai multe drumuri sunt blocate și îndeamnă populația să opteze pentru trasee alternative.

Ofițeri de poliție în veste antiglonț și cu mitraliere au fost surprinși lângă strada Lipetsk, la intrarea și ieșirea de pe autostrada M4 „Don” din Moscova. Zona este survolată, inclusiv, de mai multe elicoptere. Pentru a nu permite accesul mercenarilor Wagner în capitală, autoritățile ruse au decis, conform imaginilor de pe canelele de telegram, să sape tranșee direct în stradă. Situația nu a fost comentată, deocamdată, oficial.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: