VIDEO Vicepreședintele unui partid din Moldova ar fi agresat un străin: „La mine în țară … râsurilor ce sunteți voi”
Full Article 50 second read

VIDEO Vicepreședintele unui partid din Moldova ar fi agresat un străin: „La mine în țară … râsurilor ce sunteți voi”

Un politician din Republica Moldova este cercetat penal pentru că ar fi agresat fizic și verbal un cetățean străin. Incidentul ar fi avut loc acum câteva zile, la Chișinău, anunță Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Sursa citată precizează că oamenii legii au fost sesizați de către un cetățean străin precum că, după ce ar fi ieșit dintr-un local din capitală, a fost agresat verbal și fizic de către două persoane necunoscute.

IGP precizează că la fața locului imediat au intervenit angajații poliției, care au stabilit că persoanele bănuite sunt doi bărbați din Chișinău, unul dintre ei fiind vicepreședintele unui partid politic.

„Cazul a avut loc acum câteva zile, iar rezultatul raportului de constatare medico-legală a parvenit ieri și a stabilit că victima a primit leziuni corporale medii în timpul altercației”, anunță sursa citată.

Organele de drept au inițiat un proces penal pe acest caz.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Disclaimer! Redacția NM condamnă Condamnă apelurile de violență, dezumanizare, revanșism, xenofobie, discurs instigator la ură și exploatarea fobiilor dar și a prejudecăților, inclusiv în timpul războiului. Nu tolerăm manipulările îndreptate către divizarea oamenilor în „ai noștri” și „străini” în funcție de naționalitate, proveniență etnică, limbă, religie sau convingeri, sex, vârstă, posibilități limitate, viziuni, loc de trai, apartenență, orientare sexuală, etc. Misiunea noastră este informarea corectă a cititorilor despre ceea ce se întâmplă și susținerea principiilor drepturilor omului, toleranței, libertății de exprimare și gândire, diversitate, precum și respectarea drepturilor minorităților.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: