VIDEO Zelenski a anunțat condiția pentru continuarea negocierilor cu Rusia
Full Article 1 minutes read

VIDEO Zelenski a anunțat condiția pentru continuarea negocierilor cu Rusia

Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a oferit un interviu pentru agenția Reuters. Acesta a declarat că, înainte de inițierea unor „negocieri substanțiale” pe tema încetării focului, Rusia ar trebui să înceteze bombardamentul asupra orașelor ucrainene. Liderul țării vecine a apreciat drept „nesemnificativ” progresul obținut în cadrul primei runde de negocieri.

„Ar trebui pentru început să înceteze bombardamentul oamenilor și abia apoi să se așeze la masa de negocieri”, a spus Zelenski.

În timpul interviului, a apărut informația despre racheta rusească care a lovit un turn de televiziune din Kiev, ucigând cel puțin 5 oameni. Anterior, o rachetă a lovit piața Libertății din Harkov, provocând 10 decese printre civili.

Amintim că, pe 28 februarie, o delegație a Ucrainei și una a Rusiei au desfășurat o rundă de negocieri în regiunea Gomel din Belarus. Reprezentanții Kievului au ajuns acolo cu un elicopter din Polonia. Potrivit presei ucrainene, următoarea întâlnire ar urma să se defășoare pe 2 martie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: