Viteza i-a luat viața. Un șofer a pierdut controlul automobilului și a derapat de pe traseu, la Anenii Noi
Full Article 50 second read

Viteza i-a luat viața. Un șofer a pierdut controlul automobilului și a derapat de pe traseu, la Anenii Noi

Accident rutier grav în apropierea satului Puhăceni din raionul Anenii Noi. Un automobil, din cauza vitezei excesive, a derapat de pe traseu și s-a inversat. Șoferul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a decedat la fața locului. 

Cu puțin timp în urmă, Poliția a fost sesizată despre producerea unui accident rutier grav în apropierea localității Puhăceni din raionul Anenii Noi.

La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un bărbat de 45 de ani, în timp ce conducea un Mercedes Sprinter, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul mijlocului de transport și a derapat de pe traseu inversându-se.

În urma impactului șoferul a decedat la fața locului, până la sosirea ambulanței.

„Cazul este înregistrat și documentat de polițiști pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, au precizat reprezentanții Poliției Republicii Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: