Wizz Air suspendă temporar zborurile către trei destinații europene de pe aeroporturile din Cluj Napoca și București
Full Article 2 minutes read

Wizz Air suspendă temporar zborurile către trei destinații europene de pe aeroporturile din Cluj Napoca și București

Compania Wizz Air a anunţat că, de la sfârşitul lunii octombrie, trei rute operate de pe Aeroportul Cluj către Bari, Catania și Liverpool devin sezoniere. Acestea urmează a fi reluate în primăvara 2024.

Potrivit Boardingpass.ro, de la finalul lunii octombrie, compania low-cost maghiară nu va mai opera, temporar, zboruri comerciale regulate din Cluj Napoca spre trei destinații din Europa. Cele trei rute pe care Wizz Air nu le va opera în sezonul de iarnă 2023/2024 sunt: Cluj Napoca – Bari, Cluj Napoca – Catania și Cluj Napoca – Liverpool.

Zborurile pe cele trei rute din Cluj Napoca vor fi reluate de Wizz Air în primăvara anului 2023, devenind astfel rute sezoniere.

Totodată, compania low-cost va suspenda de la finalul lunii octombrie și zborurile regulate dintre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București și Riyadh (Arabia Saudită). Ruta dintre București și Riyadh va fi suspendată pe perioadă nedeterminată.

În continuare, compania low-cost va continua să zboare din București spre aeroportul din Jeddah (Arabia Saudită). Ambele rute, singurele operate de Wizz Air între România și Arabia Saudită, au fost inaugurate în a doua săptămână a lunii ianuarie 2023.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: