Zece copii din Drochia, dintre care șapte adoptați, au rămas fără casă în urma unui incendiu: „Vă rugăm să ne ajutați”
Full Article 2 minutes read

Zece copii din Drochia, dintre care șapte adoptați, au rămas fără casă în urma unui incendiu: „Vă rugăm să ne ajutați”

O familie din satul Chetrosu, raionul Drochia, a rămas fără casa în care își ducea traiul în urma unui incendiu, care a avut loc la sfârșitul lunii noiembrie. Flăcările au răpit adăpostul pentru cei 10 copii – 3 biologici și 7 adoptați – care fac parte din această familie. Acum, mama copiilor, Lidia Bubulici, face apel la oamenii de bună credință să o ajute să procure o nouă casă.

Dragi oameni cu inimă mare. Căsuța noastră care a fost leagăn pentru zece copii, trei biologici și șapte copilași orfani, în noaptea de 23 noiembrie s-a prefăcut în scrum. Flăcările puternice au mistuit tot ce am agonisit într-o viață întreagă. Dar mulțumim lui Dumnezeu că am rămas noi vii. Unii dintre copii sunt deja maturi și căsătoriți, dar această căsuță îi aștepta mereu pe toți cu ușile deschise. Veneau deja cu soții și cu bebeluși, aveau odaia lor cu pat mare de dormit, dar și cu pătuț pentru bebeluși. A fost atât de frumos și de bine. Copii aveau condiții bune de trai, cu comoditățile necesare. Dar acum nu a mai rămas nimic.Vă rugăm din tot sufletul să ne ajutați ca să împletim din nou cuibușorul copilașilor orfani pentru că au ramas de foarte mici fără părinți și acum nu mai există un loc pe lume care îi așteaptă”, se arată în mesajul femeii, publicat pe un site de caritate.

Persoanele care doresc să doneze bani pentru această cauză, o pot face AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: