35 000 de elevi ai claselor I-IV din municipiul Chișinău vor beneficia de călătorii gratis cu troleibuzul
Full Article 50 second read

35 000 de elevi ai claselor I-IV din municipiul Chișinău vor beneficia de călătorii gratis cu troleibuzul

Primăria Chișinău a anunțat că 35 000 de abonamente anuale de călătorie în transportul public, pentru elevii claselor I-IV, au fost tipărite. Acestea urmează a fi distribuite în școlile municipale, pentru a fi repartizate ulterior elevilor.

Documentele respective sunt valabile pentru anul de studii 2023-2024 și oferă deținătorilor dreptul de a călători gratuit în troleibuze și autobuze, inclusiv în perioada vacanțelor.

Precizăm că de călătorii gratuite în transportul public beneficiază și 200 000 de pensionari din municipiul Chișinău.

În același timp, mai multe categorii de populație se bucură de tarife preferențiale la procurarea abonamentelor de călătorie. Aceștia sunt: elevii claselor 5-12, studenții, angajații din sistemul de învățământ și cel medical, capii de familii monoparentale și ai familiilor cu mulți copii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: