A comandat moartea fostului soț în schimbul a 20 mii euro. O femeie din Cahul, reținută
Full Article 2 minutes read

A comandat moartea fostului soț în schimbul a 20 mii euro. O femeie din Cahul, reținută

O femeie din Cahul, în vârstă de peste 50 de ani, a fost reținută de oamenii legii pentru comandarea asasinării fostului soț. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță că femeia a oferit, pentru executarea omorului, suma de 20.000 euro.

Potrivit sursei citate, femeia ar fi început căutările asasinului în luna aprilie a anului curent. Ea a anunțat că oferă 20.000 euro pentru executarea omorului. Potrivit cerințelor acesteia, fostul soț urma să fie otrăvit. Mai mult, femeia ar fi transmis un recipient cu substanță toxică. Aceasta i-ar fi dezvăluit asasinului ora, numărul de înmatriculare al mașinii și itinerarul cu șanse maxime de asasinare a fostului soț.

Potrivit sursei citate, s-a dat drept asasin un agent sub acoperire, infiltrat în operațiune de ofițerii de investigație, sub conducerea procurorilor PCCOCS.

„Oamenii legii au creat aparența succesului planului de asasinare, astfel încât femeia să fie reținută în flagrant, la transmiterea banilor către executorul omorului. Mai exact, agentul sub acoperire cu rol de asasin a convins-o pe femeie de faptul că a executat omorul. Prin urmare, în momentul transmiterii banilor drept răsplată pentru executarea cu succes a comenzii, femeia a fost reținută pentru 72 de ore și plasată în izolatorul de detenție din Chișinău”, anunță PCCOCS.

Procurorii anunță că au descins cu percheziții la Cahul, de unde au fost ridicate înscrisuri de ciornă, bani care ar fi fost folosiți la pregătirea omorului, precum și telefoane mobile care conțin probe ale comiterii infracțiunii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: