Activitatea Aeroportului Chișinău, perturbată după atacul armat. Ce trebuie să știe pasagerii
Full Article 40 second read

Activitatea Aeroportului Chișinău, perturbată după atacul armat. Ce trebuie să știe pasagerii

Aeroportul Internațional Chișinău informează că până la finalizarea masurilor procesuale efectuate de organele de drept, urmare a atacului armat din această seară, Aeroportul va funcționa în regim special.

Astfel, potrivit sursei, plecările se vor efectua prin sala de plecări a aeroportului, iar sosirile se vor efectua prin „Sala Delegațiilor Oficiale” și prin „Sala Expres”.

Precizăm că un cetățean al Tadjikistanului a tras focuri de armă la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara de 30 iunie, după ce nu a fost lăsat să intre în Repubblica Moldova. În urma atacului, două persoane au fost ucise la datorie, iar alta – rănită. Vezi cronologia evenimentelor AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: