Aflat la al treilea mandat, primarul mun.Cahul a fost decorat cu „Ordinul de Onoare”. Maia Sandu: a contribuit la confortul cahulenilor
Full Article 2 minutes read

Aflat la al treilea mandat, primarul mun.Cahul a fost decorat cu „Ordinul de Onoare”. Maia Sandu: a contribuit la confortul cahulenilor

Primarul municipiului Cahul Nicolae Dandiș a fost decorat cu „Ordinul de Onoare” de președinta Maia Sandu. Șefa statului i-a înmânat distincția în timpul unei vizite la Cahul. 

Dandiș a primit Ordinul de Onoare „pentru muncă îndelungată și prodigioasă în organele administrației publice locale, pentru profesionalismul și tenacitatea manifestate în promovarea transformărilor socioeconomice și implementarea proiectelor culturale, precum și pentru poziție civică activă”. Ordinul a fost semnat de șefa statului pe 14 martie 2024.

Distincția i-a fost înmânată lui Dandiș pe 15 martie, când șefa statului a efectuat o vizită la Cahul.

Astăzi, în orașul Cahul m-am întâlnit cu mai mulți primari și consilieri din regiune. Le-am spus aleșilor locali că viitorul european al Republicii Moldova depinde în primul rând de implicarea fiecăruia și de munca noastră la nivel local. (…) Orașul Cahul reprezintă un model de succes de dezvoltare locală sprijinită de Uniunea Europeană, îndeosebi de România. Aici au fost realizate mai multe proiecte pentru îmbunătățirea infrastructurii, aprovizionarea cu apă și canalizare sau renovarea instituțiilor de învățământ. I-am mulțumit primarului Nicolae Dandiș pentru că, pe parcursul celor trei mandate consecutive, a contribuit la confortul cahulenilor. În semn de recunoștință, pentru promovarea reformelor și democrației la nivel local, i-am înmânat „Ordinul de Onoare” al Republicii Moldova”, a scris Maia Sandu pe rețelele de socializare.

Nicolae Dandiș a câștigat din primul tur cel de-al treilea mandat de primar al municipiului Cahul. El a candidat independent.

Aflat la al treilea mandat, primarul mun.Cahul a fost decorat cu „Ordinul de Onoare”. Maia Sandu: a contribuit la confortul cahulenilor

Facebook/Maia Sandu


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: