Ambasada SUA în Moldova a lansat un fond de dezvoltare a conținutului de divertisment în limba rusă
Full Article 50 second read

Ambasada SUA în Moldova a lansat un fond de dezvoltare a conținutului de divertisment în limba rusă

Ambasada SUA în Moldova a lansat pe 27 septembrie noul Fond al Ambasadei de dezvoltare a conținutului de divertisment în limba rusă, administrat de IREX Moldova. La eveniment a participat și ambasadorul Statelor Unite Kent D. Logsdon

Proiectul are drept scop de a sprijini diversificarea contentului televizat de divertisment în limba rusă în Moldova prin intermediul producerii conținutului original și licențierii programelor TV regionale.

În acest sens IREX Moldova a lansat și un apel de propuneri destinat consorțiilor dintre creatorii de conținut și televiziunile naționale care sunt dispuse să-și diversifice grila cu conținut de divertisment original pentru populația vorbitoare de limbă rusă cu vârsta cuprinsă între 30-45 de ani.

Fondul va susține producția de conținut original de divertisment care se încadrează în următoarele categorii: seriale sau emisiuni TV.

Dosarele pot fi depuse până la 14 octombrie 2022.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: