Anti-record în trafic: șofer de 50 de ani, surprins cu 335 de încălcări la camerele de supraveghere, timp de 8 luni
Full Article 50 second read

Anti-record în trafic: șofer de 50 de ani, surprins cu 335 de încălcări la camerele de supraveghere, timp de 8 luni

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost privat de dreptul de a conduce, după ce mașina la volanul căreia se afla a fost fixată,  timp de opt luni, cu ajutorul sistemului automatizat de supraveghere a circulației rutiere, cu 335 de încălcări. Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), bărbatul circula pe ruta Chișinău-Tiraspol.

IGP anunță că pentru abaterile comise în trafic, depășirea limitei de viteză și nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră, bărbatul s-a ales cu 335 de procese verbale contravenționale. În rezultat, acestuia i-au fost aplicate 1 155 de puncte de penalizare și o amendă de 249 150 de lei.

Potrivit sursei citate, șoferul și-a recunoscut fiecare încălcare și a achitat integral amenda aplicată.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: